Ansvarligt Spil

Hos BingoSjov.dk er det grundlæggende mål, at spillerne har det godt, og vi tager alle nødvendige forholdsregler for at sikre, at det sjove og underholdende element hersker overalt. Vi tror på vores ansvar over for vores kunder og gør alt, hvad vi kan for at sikre, at vores spillere kan nyde deres indsatser og samtidig bevare bevidstheden om de sociale og økonomiske konsekvenser ved ludomani. 

 

Vi engagerer os i ansvarsfuldt spil og overvåger nøje spilaktiviteterne for at opdage problemer som f.eks. spillemisbrug. Vi støtter aktivt agenturer og programmer forpligtet til at forske, forebygge og behandle problemet ludomani.Vi understøtter sikker og ansvarlig gambling og opfordrer vores kunder til altid at spille fornuftigt. Dette opnås ved at stille beskyttelsesværktøjer til rådighed, som giver spillerne mulighed for at styre deres spil, hvis og når, det er påkrævet.

 

Yderligere hjælp til at modstå spil kan fås ved at downloade software, der automatisk blokerer spillesites på din computer:

Betfilter

 

  • Vi har sat grænser for, hvor store beløb, der kan sættes ind pr. dag/uge/måned og du kan ændre disse, så de passer til dine egne grænser. Sæt dine indbetalingsgrænser nu.
  • Vi har sat grænser for, hvor store beløb, der må satses i hvert spil.
  • Vi anvender avancerede overvågningsværktøjer til at identificere problemer.
  • Vi placerer forbindelser til virkeligheden i spillet, fx vises den aktuelle tid altid.
  • Vi gør det muligt for dig at gennemgå din spilhistorik og daglige gevinster/tab.
  • Du har mulighed for at udelukke dig selv, hvis spillet tager overhånd. Gå til udeluk dig

 

Under Min Konto får du adgang til at se dine transaktioner, daglige gevinster og tab. Vi anbefaler, at du tjekker dine transaktioner på din spillekonto regelmæssigt.

 

Vi anbefaler, at du tjekker din seneste log ind dato regelmæssigt. Hvis du bemærker mistænkelig aktivitet på din konto, såsom ukendte transaktioner, ændring af indbetalingsgrænser eller ændringer af dine personlige data, som du ikke selv har ændret, kan dette være et tegn på uautoriseret brug af din konto. Oplever du mistænkelig aktivitet på din spillekonto, beder vi dig kontakte vores kundesupport straks.

 

Du vil kunne finde forskellige værktøjer på vores side, som kan være en hjælp, hvis du føler dit spil kommer ud af kontrol. Ligeledes uddannes vores kundesupport i at få en bedre forståelse for ansvarsfuldt spil. Hvis du tror, du har problemer med spillemisbrug og vil udelukkes, kan du også kontakte os pr. telefon eller på mail adressen: [email protected]. Vi vil da sørge for, at din konto bliver lukket hurtigst muligt.

 

Du kan også vælge at udelukke dig selv gennem ROFUS og på den måde blive ekskluderet for alt spil i Danmark for en periode eller for altid.

 

På StopSpillet.dk som er Spillemyndighedens hjælpelinje om spilafhængighed kan du få råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed. Du har også mulighed for at tage en vejlidende test, som kan være en hjælp til at se de første tegn på et spillemisbrug. Gå til StopSpillet eller ring til dem på 70 22 28 25.

 

Danske spillemisbrugsorganisationer

BingoSjov.dk arbejder sammen med Behandlingscenter Tjelehuset og Center for Ludomani. Disse velgørenhedsorganisationer arbejder for en ansvarsfuld holdning til spil og for passende forhold for dem, der rammes af spillemisbrug.

 

Hvis du vil have råd og hjælp fra uddannede rådgivere, kan du ringe til Behandlingscenter Tjelehuset på telefonnummer 35 55 50 30 eller Center for Ludomani på telefonnummer 70 11 18 10. Deres rådgivere lytter opmærksomt og opfordrer dig til at tale om dine problemer. Det kan være en lettelse at tale med nogen, og det er et vigtigt skridt mod at tage hånd om problemet. Linjen er åben døgnet rundt.

 

Du kan også læse mere på www.tjelehuset.com og www.ludomani.dk

 

Behandlingscenter Tjelehuset

Vester Voldgade 96,3

1552 København V

 

CENTER FOR LUDOMANI I KØBENHAVN

FIOLSTRÆDE 17B, ST., TV.

1171 KØBENHAVN K

 

CENTER FOR LUDOMANI I ODENSE

ØSTERGADE 42

5000 ODENSE C

 

CENTER FOR LUDOMANI I ÅRHUS

GAMMEL MUNKEGADE 6D

8000 ÅRHUS C

 

Spil og mindreårige

Du skal være over 18 år for at spille bingo online. Vi bruger forskellige metoder til at kontrollere spillernes alder. Spillere, der oplyser en forkert alder, mister automatisk retten til gevinster. De penge, der er satset gives tilbage og myndighederne underrettes. Dette kan få retslige konsekvenser.

HJÆLP
Indbetal